cxj21t7dkpy2ivvh8ya9gsngt192n5 (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '1002306048'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');
Uncategorized

Gastenhuis Goes bestaat één jaar!

By 20 januari 2021 mei 17th, 2021 No Comments

Gastenhuis Goes bestaat één jaar!

Het is vandaag precies een jaar geleden dat de eerste bewoners kwamen wonen in ons Gastenhuis.

Het voelt fijn om een warm thuis te kunnen bieden voor mensen met dementie. Er wonen nu 20 lieve en fijne bewoners bij ons.

Samen met ons mooie team hebben wij het voor elkaar gekregen, om in een jaar met Corona, het Gastenhuis in Goes te realiseren.

Wij kijken uit naar een toekomst zonder angst voor Corona en zonder beperkingen voor onze bewoners en hopen dat wij al onze dromen en die van onze bewoners kunnen realiseren in 2021.

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

    Tarieven

    Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

    Lees meer

    Vacatures

    Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

    Bekijk onze vacatures